*** Forum Update - Official Issues Thread - Please check the OP for known issues ***

Associate
Joined
18 Nov 2011
Posts
2,374
Location
Kent
Also, I've mentioned it a couple of times as have quite a few people, can the Watched threads by default (or an option) hide threads that have already been read. The view is really messy compared to how it used to be.
Is this being looked at? It seems to get ignored when mentioned. I may have missed a response to this.
 
Soldato
Joined
28 Apr 2011
Posts
12,956
Location
Barnet, London
I think that's similar to what I've asked. I subscribe to a forum and what that actually does is subscribe me to every thread made in that forum. I don't think I can even remove it from being watched then... I've turned a bunch of things off in the hope it will stop, but now I will miss posts I might have had an interest in.
 
Soldato
Joined
16 May 2004
Posts
4,252
Location
Derby
So, before the update, when I clicked on the black dot envelope it took me to the next unread post in that thread. Now it just takes me to a random post on the last page I was reading. Any reason/solution?

Also, more a request. When viewing on my PC and monitor, my mouse is normally on the left side where all the post text is. The most used buttons, Like, Multi and Quote are all the way to the right. Why can't they be on the left side next to the report button.
 
Associate
Joined
7 Jun 2020
Posts
1,885
Location
Essex
Also, more a request. When viewing on my PC and monitor, my mouse is normally on the left side where all the post text is. The most used buttons, Like, Multi and Quote are all the way to the right. Why can't they be on the left side next to the report button.
Imo the Like & Report button should switch places with each other, everything else seems fine to me.
It's not always that you will be replying to someone so it makes sense to be out of the way.
 
Soldato
Joined
16 May 2004
Posts
4,252
Location
Derby
Its taking you to the first unread post since you last opened the thread.
Not for me from what I can tell. I clicked on the envelope for this thread as there were new posts and it took me to post #1278. that was yesterdays post. I have seen and read posts since that was posted.
 
Soldato
Joined
16 May 2004
Posts
4,252
Location
Derby
Since I last posted in the jonny Depp thread there has been more replies. I have just this second clicked on the envelope and it took me to the first page!?! backed out and clicked it again and landed near the top of the last page which I have already read. Had to scroll down to the end to see the new posts. This has been going on since the update. At first I thought it might be an option I didn't select or something.
Anything to do with the phone app open on my phone? I only use that when off my pc.
 
Don
Joined
19 May 2012
Posts
14,149
Location
Spalding, Lincolnshire
Since I last posted in the jonny Depp thread there has been more replies. I have just this second clicked on the envelope and it took me to the first page!?! backed out and clicked it again and landed near the top of the last page which I have already read. Had to scroll down to the end to see the new posts. This has been going on since the update. At first I thought it might be an option I didn't select or something.
Anything to do with the phone app open on my phone? I only use that when off my pc.
Personally think it's related to this bug:

- Bug - Clicking post links sometimes results in correct post not being scrolled to @Armageus has reproduced, and possibly similar issue: https://forums.overclockers.co.uk/t...he-op-for-known-issues.18951336/post-35582798 - May be if your browser isn't maximised to full screen, Also mentioned here: https://forums.overclockers.co.uk/t...he-op-for-known-issues.18951336/post-35594024

As clicking on any new post alerts for me does something similar (takes me to the correct page with posts I haven't read, but then doesn't scroll to the correct post)
 
Sgarrista
Commissario
Joined
9 Aug 2013
Posts
8,819
Location
Bromsgrove
If you hover over the icon you can see where it is going to take you based on that youve done in the thread already.
 
Soldato
Joined
21 Oct 2011
Posts
19,095
Location
ST4
Not for me from what I can tell. I clicked on the envelope for this thread as there were new posts and it took me to post #1278. that was yesterdays post. I have seen and read posts since that was posted.
This. It's doing the exact same thing for me, and has done since the update the went live.
 
Soldato
Joined
6 Mar 2007
Posts
9,039
Location
SW19
The buttons in the reply box don't work for me. For example the button to insert an image or video do nothing. Anyone else have the same? I'm sure it was working after the upgrade at first
 
Top Bottom